Unghundkurs - oppdragelse og lydighet for hunder i utvikling

Dette er kurset som kommer etter valpekurset. Det passer for hunder fra 5-6 måneder og opp mot 1,5 – 2 år, altså mens den er unghund, i utvikling og gjennomgår perioder med psykisk og fysisk kjønnsmodning. En viktig og til tider slitsom periode i oppdragelsen av din hund. Unghundkurset er et godt kurs som grunnlag for et godt hundehold, og for videre trening mot forskjellige hundeaktiviteter.

Det er dere skaper mønstrene dere skal leve med de neste 10-14 årene med hunden.

Hva gjør du for eksempel når hunden hopper på venner og fremmede? Nekter å komme når du roper, biter i båndet, blir plutselig redd for naboens postkasse? Hvordan få hunden til å gå rolig i båndet forbi folk og hunder?

Kurset fokuserer på samspillet mellom hund og eier, og målet er blant annet at hunden skal lære å omgås hunder og folk på fornuftig vis, i slakt bånd. Dere lærer en del teori og ferdigheter, vanlige grunnleggende lydighetsøvelser, problemhåndtering samt aktiviteter til å leke og stimulere hunden med ute og inne.

Kurset varer 8 ganger. Et kompendium følger kurset.

Ta kontakt for informasjon og påmelding.

KONTAKTINFO:
Send epost til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ring til: 91367317
Eller: kontaktskjema her.