Private timer / personlig trening

I mange tilfeller foretrekker hundeeiere en privat time heller enn å gå på kurs.

Under private timer er det bare deg og din hund som står i fokus. Mange har ikke tid, lyst eller anledning til å gå på vanlig kurs, og da er løsningen å skreddersy personlig undervisning som passer både i tid og innhold til akkurat deg og din hund. Tema for personlig trening kan være alt fra valpeoppdragelse, lære om varierte aktiviteter til hverdagslydighet. Ofte dreier det seg om hunder som har en eller annen atferd som er problematisk for omgivelsene: hunden drar i båndet, har problemer med andre hunder, jager sykler, joggere og andre ting, aggresjon og frykt, finpuss av en spesiell øvelse eller noe bare du vet. Det er mange som kommer for å få privatundervisning i forbindelse med ny valp, og til sporsøk, kantarellsøk eller andre søksøvelser.

Den mest vanlige «privattime» varer i 3 timer og innebærer observasjon av hund og eier, teori, trening av relevante ting, og selvsagt følger det med råd om hva som skal gjøres videre.

Etterpå er det vanlig med en egentreningsperiode på mellom en og fire uker, før neste oppfølgingstime. Oppfølgingstimen varer som oftest en time og er gjerne kombinert med kontakt over telefon og e-post.

Vi kommer også hjem til deg, ved behov. Dette er litt avhengig av avstand og tidsforbruk.

Ta kontakt vedr. kostnad eller andre spørsmål.

KONTAKTINFO:
Send epost til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ring til: 91367317
Eller: kontaktskjema her.